DSC05181.JPG

LEJE AF VILLA sUSTI

Er I blevet inspireret af vores vin og synes at vores lille vingård ligner et sted I rigtig godt kunne tænke jer at besøge, så kontakt os endelig. Der er mulighed for at leje Villa SuSti alle dage på året.

Vi tilbyder kun udlejning af hele huset som består af 6 værelser med plads til 6 par. Prisen for udlejning er 1200€ per dag, med minimum leje på 3 dage. Leje giver adgang til alle rum som består af Stort Køkken alrum, Grov Køkken, Orangerie, TV Stue, Vin Kælder, Fitness Rum (med Sauna og koldtvandskar) samt Garage med Bordtennis og Billiard. Udenfor finder I en stor infinity pool med modstrømsanlæg, opvarmet spa samt Garage med 10 cykler til fri brug. Derudover er der 2 vaskemaskiner samt tørretumler. 

Arrangementer i Villa SuSti: Drømmer du/I om at holde bryllup, fødselsdag eller andet hos os, kan vi være behjælpelige med referencer til andre hoteller i nærheden til øvrige gæster, samt mulighed for opsætning af telt på pladsen, mm. 

Events i Villa SuSti: Se nedenfor et udpluk af de events vi tilbyder i Villa SuSti, men har du andre ideer er du altid velkommen til at tage kontakt til os. 

 

 

DSC07104.JPG

Trøffel jagt

I efteråret byder jorden i Piemonte på Guld i form af Trøffler. Den hvide og meget sjældne trøffel har hovedsæde i Piemonte og i samarbejde med vores lokale Trøffel mand, kan vi arrangere trøffel jagt med frokost bestående af lokale retter, selvfølgelig med trøffel. 

Trøffel Sæsonen er fra Cirka Oktober - December, afhængig af vejret i det givne år. Bedste tidspunkt er Oktober/November hvor chancen for at finde de kostbare trøfler er størst. Alba er indenfor 25 min kørsel og tilbyder hvert år på trøffel festival. 

 

DSC07131.JPG

VIN WEEKEND

Har du altid villet smage en bestemt årgang af en bestemt drue, eller er du bare nysgerrig på vin generelt? Temaer kan være alt fra, hvad er forskellen på Amerikansk og New Zealandsk vin eller hvordan står det i kontrast til klassikerne fra Frankrig? Om du så er nybegynder eller garvet vinkender har vi et vin arrangement som passer til dig. Andreas Thorsen, Sommelier og ansat i Le Terroirs Du Vin i Danmark er ekspert i at arrangere ture til Villa SuSti med gode vine i fokus. 

Tidligere ture har budt på Champagne smagning, Bourdeaux, Bourgogne, Fine Wine focus (smag de mere sjældne du nok kun smager én gang i livet) mm. 

Vi har også tilbudt ture i samarbejde med kunstneren Hornsleth som bød på både noget til øjet og ganen. På disse ture har vi sørget for vores lokale Kok - Gino Minacapilli tryller overdådige retter i køkkenet og i samarbejde med Andreas parer dem til aftenens vin tema. Kristian von Hornsleth har i den forbindelse sikret at alle gæster tog fra huset med en 1,5L Villa SuSti Felice med personligt kunstværk på, som er lavet i samarbejde med gæsterne. 

Er du blevet nysgerrig på hvad vi kan hjælpe lige præcis dig og måske din virksomhed med, så kontakt os allerede nu.